Nyheder

Mellem Os i sommerlandet, TV2 Bornholm den 10. juli 2018

TV2 Bornholm har været på besøg i Arnager og produceret en fin lille film om vores fiskerleje. Kig med – du møder bådehavnens formand, Anders Schou Jensen, chefarkæolog Finn Ole Nielsen, røgeriejer Karin Hounsgaard, naturvejleder Kennth Nielsen og husejer Louise Kiel. Stor tak til Louise Engstrøm og Luca Majgaard – flot indslag 🙂

Klik her: http://play.tv2bornholm.dk/?area=specifikTV&serienavn=Mellem+os&id=748658#748658

Pressemeddelelse den 26. marts 2018

50.000 til broen i Arnager fra Hartmann Fonden.

Arnager Bådehavn er kommet et skridt nærmere restfinansieringen af en ny bro i Arnager med en bevilling på 50.000 kroner fra Brødrene Hartmanns Fond.

Arnager har nu tilsagn på i alt 1.902.460 kroner, og Bådehavnens formand, Anders Schou Jensen, er i samarbejde med Steenbergs Tegnestue i gang med at lave statiske beregninger og udbudsmateriale.

”Vi satser på at komme i gang med den første del af broen i september måned i år”, siger Anders Schous Jensen, ”og vi håber, at dette bidrag fra en ikke lokal fond kan få andre fonde til at følge efter, så vi når op på de 3 millioner, som er den samlede pris for en ny bro.

Yderligere oplysninger gives gerne hos Anders Schou Jensen, formand for Arnager Bådehavn: 2041 2560.


Nytår 2017

Arnager Bådehavn ønsker alle et godt nytår med en god nyhed:

Arnager ser frem til en ny bro i 2018

På kommunalbestyrelsens sidste møde i denne valgperiode fik Arnager Bådehavn grønt lys til at gå i gang de første 100 m af en ny bro i Arnager. En anlægsbevilling på 650.000 plus moms til sikringsarbejder blev endeligt vedtaget, og desuden vedtog man, at Center for Teknik og Miljø kan lægge 1,3 mio. ud for Arnager Bådehavn, indtil man kan hente fondspenge og momsrefusion hjem efter færdiggørelse af de første 100 m bro.

Læs mere om Arnagers udviklingsplaner her

Se TV2  omtale af den endelige bevilling

22. september 2017

På kommunalbestyrelsens budgetmøde den 21. september kom broen i Arnager på budgettet for 2018 med en bevilling på 650.000 kroner plus moms. Vi siger tak til kommunalbetstyrelsen for denne gestus og lover at arbejde stenhårdt på at finde den sidste million, der nu mangler.

Fra TV2 Bornholms omtale den 21. september

13. maj 2017

Arnager er årets succes

Bornholms Tidendes læsere har valgt Arnager som årets succes blandt 12 kandidater, som alle havde været månedens succes i. Kampagnen har været et samarbejde mellem Bornholms Tidende og Danske Bank, og med æren fulgte en præmie på 10.000 kroner. Vi er både stolte og taknemmelige i Arnager over at blive Årets Succes, og pengene er nu indsat på vores indsamlingskonto.

Forsiden af Tidende

Arnager som Årets succes på forsiden af Bornholms Tidende

Fra v Søren Christensen,Kirsten Juni,Anders Schou Jensen,Kim Håkansson.

Fra v, Søren Christensen, Kirsten Juni, Anders Schou Jensen ogKim Håkansson.

 


Desværre fik vi et afslag fra Underværker, Realadanias Kampagne. Se formand for Arnager Bådehavn, Anders Schou Jensen om afslaget på TV2 Bornholm og hør journalisten fortælle om broen, der svajer mere end en sømand på landlov.

 


Vi fik fin omtale på P4 og på TV2 Bornholm på crowdfundingens sidste dag. Klik for at se TV-indslag eller hør Judith Lund fortælle, hvorfor man skal støtte en ny bro.

Opslag på Facebook

Brev til virksomheder den 12. januar 2017

Opfordring til virksomheder til at støtte en ny bro i Arnager: Brev til firmaer

 


Opslag på Facebook om Crowdfunding

Pressemeddelelse den 9, december 2016

Arnager forsøger sig med crowdfunding: Om crowdfunding


Opslag på Facebook

Pressemeddelelse den 26. november 2016

Arnager efterlyser 200 “Støt projektet”: mere-arnager-pressemeddelelse-undervaerker